ZILE DE NAȘTERE / ONOMASTICE

Alege să-ți sărbătorești ziua de naștere sau onomastică în Kastel. O să găsești o atmosferă de poveste, iar prietenii tăi se vor simți ca la curtea regală. Dacă le mai spui și că aici petreceau mai marii voievozi ai Țării Românești, sigur vei avea full house.

Alege una din ofertele de mai jos de Open Bar, adună gașca și anunță-ne pe nr: 0744 82 82 84 când vrei să vii!

BURLACI ȘI BURLĂCIȚE

Crai și domnișoare, știm cât de important este pentru voi momentul nunții voastre, dar mai știm că al doilea pe listă este ultima noapte de burlac/ burlăciță. Ultima noapte de burlăcie trebuie să fie perfectă și strălucitoare. Alege Kastel-ul nostru pentru seara ta de glorie! Te așteptăm cu cele mai alese bucate din culinăria balcanică, cele mai delicioase băuturi și cea mai faină muzică pentru picioare ce nu stau locului în veci.

Alege una din ofertele de mai jos de Open Bar, adună gașca și anunță-ne pe nr: 0744 82 82 84 când vrei să vii!

PETRECERI PRIVATE

Kastel pune la dispoziție o echipă profesionistă care să te ajute în realizarea evenimentului tău privat. Daca ai o idee prin care vrei să reunești oamenii într-un cadru de poveste, dă-ne de veste și noi vom face tot posibilul să fie pusă în aplicare.

Cere detalii pe office@inkastel.ro sau la numărul: 0744 82 82 84. Te așteptăm!

EVENIMENTE DE FAMILIE

Kastel deschide porțile pentru neamuri nobile ce doresc un zaiafet de poveste. Organizăm fără cusur botezuri, cununii, nunți și alte cumetrii. Cauți un loc mai intim să faci un eveniment de poveste, hai la noi! Cere mai multe detalii pe office@inkastel.ro sau la 0744 82 82 84.

PETRECERI CORPORATE

Oferă drept mulțumire echipei tale o noapte regească de distracție la Kastel, iar noi o sa încingem o petrecere de o s-o pomeniți ședință după ședință! So it’s a win – win situation!

Solicită detalii pe office@inkastel.ro.

Să fie cu Party

OFERTE

VEZI OFERTELE NOASTRE